Prettig - Persoonlijk - Professioneel

In ons Centrum voor Complementaire Geneeswijzen kunnen wij u verschillende therapieën aanbieden. U kunt zich gericht aanmelden voor een specifieke behandelingsvorm, maar u kunt ook de keuze voor de behandeling overlaten aan een van onze therapeuten. Het grote voordeel van ons centrum is dat wij vaak gecombineerde behandelingen uitvoeren; zo krijgt u de meest optimale behandeling, passend bij u!

De opsomming van diverse behandelindicaties is slechts een voorbeeld en nooit volledig. Heeft u vragen hierover of staat uw klacht er niet tussen, neemt u dan vooral contact op met de praktijk. Onze medewerker aan de telefoon kan vaak direct deze vraag beantwoorden. Bij onduidelijkheid hierover wordt er binnen het team overlegd en nemen we contact met u op om een en ander met u te bespreken.

Onze therapeuten zijn geschoold om een goede werkdiagnose te stellen zodat we, in overleg met u, kunnen bepalen welke therapie het meest geschikt is voor uw klacht.

Voor behandelindicaties verwijzen wij u naar de opsomming van indicaties bij de verschillende therapievormen. Bij vragen over de behandelingsmogelijkheden voor uw specifieke situatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

'Wij behandelen geen klachten, wij behandelen mensen'